Varázskert

Győr-Nádorvárosban nyitom meg családi napközimet 2-5 éves korú gyermekek számára, és az előkészületektől kezdve, a megnyitáson át, a napközi életét szeretném bemutatni.

Friss topikok

  • Varázskert: Szia Andi! Örülök, hogy rám találtál, de ahogy nézem, sehol sem mutatkoztam be. Na most majd megt... (2011.04.12. 15:07) Tervek áprilisra

Tervek áprilisra

2011.03.27. 20:59

szerző: Varázskert

Ma megnéztünk megint a nádorvárosi családi házat, ahol kialakításra kerül a napközim. Apróbb belső és külső munkálatok várnak ránk, de reményeim szerint mindennel végzünk áprilisban. A ház Nádorváros egy csendes zsákutcájában található.

Na, most az előbb veszett el ennek a bejegyzésnek a fele. Pedig olyan büszke voltam rá.

Szóval annyi volt benne, hogy a családi napköziről írtam pár hivatalosnak tűnő dolgot, de az összes többi bejegyzést szeretném személyessé és őszintévé tenni. Hiszen nem lehet érzelemmentesen írni egy olyan dologról, amitől majd kiugrok a bőrömből boldogságomban. Lesz egy olyan munkám, amit imádok. Szerintem ezt nem sokan mondhatják el magukról. Persze nagyon nagyon nagyon sok segítséget kapok a szüleimtől, akik segítenek a Varázskert megvalósításában. A munkahelyem az otthonomban lesz, és ami talán ennél is fontosabb, hogy az egyetlen drága kislányommal lehetek egész nap. Még olyan kicsi, nincs másfél éves sem, és szívem szakadna meg, ha alig látnám egy nap, egy másik munkahely miatt. És milyen jó lesz neki, hogy egész nap csak játszhat a gyerekekkel!!!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varazskertcsaladinapkozi.blog.hu/api/trackback/id/tr842776775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norwell 2011.04.04. 14:10:57

Nahááááááááát, mit látnak szemeim!!! :)))) Nagyon örülök, hogy Rád találtam, látom, szépen haladsz terveid megvalósításával. Hogyhogy Győr mellett döntöttél?

Sok sikert Neked, puszi a kislányodnak!

Kériné Andi Tétről ( volt tanfolyam-társ :) )

U.i.: ha nem baj, néha olvaslak, és képek is lesznek, ugye? ;) :)

norwell 2011.04.04. 14:11:30

Naa, hova lett a kommentem???

norwell 2011.04.04. 14:12:35

Jah, megvan. :)))))

Varázskert 2011.04.12. 15:07:03

Szia Andi!

Örülök, hogy rám találtál, de ahogy nézem, sehol sem mutatkoztam be. Na most majd megteszem. :)
Már alig várom, hogy képeket tehessek fel!!! De szeretném, ha majd élőben is megnéznél minket a gyerkőcökkel!!!

Puszi!!!
süti beállítások módosítása